INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


PHYSIA Mimik
PHYSIA Mimik - DEMERAL - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


1 click

PHYSIA Mimik
DEMERAL - Kezelések - Hajápolás


discounts

innovációs folyamat : reformja Kerato

Demeral forradalmasítja a rekonstrukció Mimik hat a bensőséges a haj szerkezetét, azonnal visszatér, hogy egy természetes keménység és tartósság köszönhetően innovatív folyamat: reformja a Kerato. A Kerato reformja pantomimeseivel azonnali háromdimenziós építészeti endogén keratin a haj szerkezetét is javított, és tele van hatással arányos a kár. A Kerato reformja az eredménye a folyamatos K + F és innovációs DEMERAL célzott szakmai alapokat annak hatékonyságát 4 kiszerelési vizsgálatokban hangolni egymással a jóléti szár.

REFORMJA KOMPLEX
keratin komplex
Gazdag fehérje komplex Eco spray. A tégla protein keratin nyert aktívan szállítják, és megjelent egy intelligens módon, ahol a haj szál sérült. A bio- funkciós járművek lehetővé teszi az azonnali integrációt és javítási arányos a kár helyreállítása a haj egyenletes felületi és szerkezeti tömörség. Tartalmaz : aminosavak és peptidek a pluridimensione Keratin, arginin, arginin Cl, betain, magnézium, cink, vas, réz, Argan olaj hidegen sajtolt.
Kiszerelés: 100 ml-es flakon.

REFORMJA sampon
fürdőszoba glüko- keratin
Kezelése formula, amely a cukor és fehérje. A finom és krémes hab lehetővé teszi a mély tisztítás, de gyengéd, amely képes biztosítani a tökéletes tisztító kapcsolódó cselekvési további rögzítő a tégla fehérje a következő területeken: a haj jobban ki vannak téve, és megsérült. Tartalmaz : Felületaktív cukrok és fehérjék, peptidek pluridimensione a keratin, búzafehérje, Argan olaj hidegen sajtolt.
csomagolás: palack 200 és 100 ml.

REFORMJA F MOUSSE
echo mousse finom szőr
Modern Eco - mousse fogalmazott a reformáló finom szőr -és közepes-finom. A képlet teljes körű és a kínálat protein építőkövei kifejezetten a haj szál, amely biztosítja ugyanazt a táplálékot és védelmet. Azonnal helyreállítja a lágyság és könnyedség, helyreállítani a haj természetes jellemzőit a test, a térfogat és fényét. Tartalmaz : peptidek pluridimensione Keratin, Panthenol, arginin, arginin Cl, Argan olaj hidegen sajtolt.
Csomag : ecomousse 150 ml.

REFORMJA G MOUSSE
echo nagy haj mousse
Modern Eco - mousse fogalmazott a megreformálása nagy haj és mediogrossi. A képlet teljes körű és a kínálat protein építőkövei kifejezetten a haj szál, amely biztosítja ugyanazt a táplálékot és védelmet. Azonnal helyreállítja a lágyság és könnyedség, helyreállítani a haj természetes jellemzőit az egységesség, a térfogat és fényét. Tartalmaz : peptidek pluridimensione Keratin, Panthenol, arginin Cl, Argan olaj hidegen sajtolt.
Csomag : ecomousse 150 ml.

REFORMJA OLIGO
mineralizálása folyadék
Kiegészítés a táplálkozás Eco spray. Remineralises a haj teszi értékes nyomelemek, amelyek képesek biztosítani mély hidratálást és megszilárdítása a reformfolyamat Kerato. A formula tartalmaz, és hozza a további tégla protein asszimilálódott, így felerősítette a jelenléte Argan olaj. A folyadék, amely magában foglalja az összes igényeinek széles spektrumát táplálkozás és folyadékpótlás a haj. Tartalmaz : Panthenol, Keratin peptidek pluridimensione, betain, magnézium, cink, vas, réz, Argan olaj hidegen sajtolt.
Kiszerelés: 100 ml-es flakon.

Related

PHYSIA NOVA ALIG - DEMERAL
PHYSIA ILLÓOLAJOK - DEMERAL
PHYSIA OE-ANTI-KORPÁSODÁS VONAL - DEMERAL
ONLINE PHYSIA OE-MÉREGTELENÍTÉS - DEMERAL
PHYSIA OE-ENERGETIZÁLÓ VONAL - DEMERAL
PHYSIA OE-NYUGTATÓ VONAL - DEMERAL
VONAL PHYSIA OE-NORMALIZÁLÁSA - DEMERAL
PHYSIA KOMPLEX RENDSZER - DEMERAL
KYNETIK ENJOIL TÁPLÁLÓ-ELIXIR - DEMERAL

X

privacy