INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


MAKE -AGE
MAKE -AGE - ECHOSLINE - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


2 click

MAKE -AGE
ECHOSLINE - Kezelések - Hajápolás


discounts

vonal szerkezetátalakítás

sor helyreállító
Ez a vonal a szakmai kezelések Echosline elkötelezett a nők minden korosztály számára. Gazdagítva Oceaxyl botanikus komplex természetes vízi növények, játszik a hatékony szerkezetátalakítás, védő és erősítő száraz, töredezett, kezelt töredezett és hajlamos a törés.

SZERKEZETÁTALAKÍTÁSA sampon
Ideális száraz, kezelt töredezett és hajlamos a törés. Gazdagítva Oceaxyl Complex, táplálja és hidratálja, védi és erősíti a szár. Plusz : méregtelenítő Action.
box : üveg 250 és 1000 ml.

kétfázisú SZERKEZETÁTALAKÍTÁS CONDITIONER - pH 4
Ideális finom szőr, kimerült és kiszáradt, helyreállítja a vitalitást és a hangerő nem mérés, csomagolás a szár védő film anti- törés. Plusz : Action Anti - szennyezés.
box : 250 ml-es flakon.

GYÓGYÍTÓ MASZK - pH 3,5
Ideális száraz, törékeny és feldolgozott, a fegyelem, táplálja és javítás, megakadályozza a kialakulását töredezett. Ad a haj egy fiatalos, egészséges és létfontosságú. Plusz : Action kiegyensúlyozó után szerviztechnikus.
box : edények 250 és 1000 ml.

LOTION visszaállítása nélkül öblítés
Ideális a száraz, színes és kizsákmányolt kémiai kezeléssel. A speciális formula dúsított Oceaxyl Complex játszik a hatékony vitalizáló, detangling és vízlágyító, amely bemutatja a meggyengült haj, unalmas és mentes szerkezet optimális állapotának csillogás, hang és vitalità.Plus : Action intenzív szerkezetátalakítás.
box : 10 ml-es injekciós üveget egy csomag 12 db.

MOUSSE megerősítve
Ideális a törékeny haj, száraz és kezelt. Formula búzafehérje és Solar Filter, táplálja, helyreállítja és védi a haj szál, felkészülés a ránc egy ingatlan teljes hangerőt. Plusz : Action bivalens : nedves haj megkönnyíti a fold, száraz haj ad a natúr.
box : 250 ml-es flakon.

Related

SELIAR ARGAN - ECHOSLINE
SELIÀR SZŐKE - ECHOSLINE
SELIÀR KERATIN - ECHOSLINE
KROMATIK - ECHOSLINE
SELIÀR TERÁPIA - ECHOSLINE
LUXUS SELIÀR - ECHOSLINE
SELIÀR KROMATIK - ECHOSLINE

X

privacy