INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


ÈQUILUX
ÈQUILUX - ELEGY - Kezelések - Hajápolás

ÈQUILUX
ELEGY - Kezelések - Hajápolás


magas koncentrációjú növényi kivonatok

ÈQUILUX tartalmazza a legmagasabb koncentrációban a növényi kivonatok, Elegy valaha is fogant. Ő mindig is szeretett volna, hogy a legtöbbet hozza ki a termékek és csak alapos elemzést lehetett igazán kihasználni a bőséges természetes kivonatok annyira, hogy meghatározza a luxus.

PRIME
Ez a növény- kompozit mély tisztítás és felület a bőrben. Maximális eredményt kezelést követően az intézkedés aktiválása mély sampont és kezelések. Különösen alkalmas jelenlétében seborrhea, fokozott verejtékezés, korpásodás és ősszel.
Használati utasítás: 5-től alkalmazandó 10 ml a bőrben, oszlassa el egyenletesen és masszázs a bőr jól, várjon PRIME eljáró legalább 3 percig, majd folytassa a megfelelő kezelést.
csomag : 150 ml-es üveg.

TEA ENERGY
többértékű, regeneráló, tisztító
Minden hajtípushoz, alkalmas a mindennapi használatra. Segít megtisztítani a hajat és a fejbőrt a szennyeződésektől, növeli a fényerőt és a hangerőt, így frissességét és életerejét a fejbőrt. Formula magas koncentrációjú növényi kivonatok teafa olaj, jojoba olaj, Aloe Vera és a borsmenta.
Használati utasítás: Vigyen fel egy kis mennyiséget, növelje meg, ha szükséges. Masszázs óvatosan, hagyjuk két percig, és öblítsük le. Ismételje meg a folyamatot.
csomag : üveg, 50, 250, 1000 ml-es és az öko -Pack 5 L.

WASH ÓVATOSAN
gyengéd tisztító, nyugtató, tisztító
Alkalmas érzékeny bőrt, és hogy a gyerekek. Alkalmas a mindennapi használat során, ez segít megtisztítani a hajat és a fejbőrt a szennyeződésektől, növeli a fényerőt és a természetesség. Tiszteld a fejbőr hogy újra az optimális állapot a természetes haj növekedését. A termék magas koncentrációjú növényi kivonatok tejfehérje és Aloe Barbadensins.
Használati utasítás: Vigyen fel egy kis mennyiségű termék, masszázs óvatosan, hagyjuk két percig, majd öblítsük le. Ismételje meg.
csomag : üveg, 50, 250, 1000 ml-es és az öko -Pack 5 L.

Áfonya - UP
áfonya kivonat, hidrolizált kollagén és aloe barbadensins
Alkalmas érzékeny bőrt, mint hogy a gyermekek, alkalmas a mindennapi használatra, hozzájárulnak, más termékekkel együtt a sorban, megszerzése növelő hatása és regeneráló alaposan megtisztítja a fejbőrt anélkül, hogy támadná.
Használati utasítás: Vigyen fel egy kis mennyiségű termék, masszázs óvatosan, hagyjuk két percig, majd öblítsük le. Ismételje meg.
csomag : üveg, 50, 250, 1000 ml-es és az öko -Pack 5 L.

Silk Therapy
többértékű, légkondicionálás, védő
Látható, hogy hangerő, ragyog és a test. Kiváló védelmet az UV sugarak ellen, hajszárító és tányérok.
Alkalmas a mindennapi használat során jelezte, hogy életet lehel gyenge haj miatt a cselekvés oxidáló szmog. Jó minden hajtípushoz, a kereset alapján a magas koncentrációjú növényi kivonatok és selyem fehérjék mellett a KRC (Panaszok Keratin Complex).
Utasítás Használat: Vigye fel egyenletesen a hajad, ha szükséges elpárologtató. Ha a szár mutató nagyobb tudatosság ajánlott fésű és spray többször is. Ne öblítse le. Ezután folytassa a következő szolgáltatásokat vagy a ránc a megfelelő hajformázó termékeket.
csomag : spray-palackok 50 és 125 ml-es, öko -Pack 5 L.

KANYARGÓ
KANYARGÓ kondicionáló intenzív kezelése hidratáció és kiegyensúlyozása a kötvények alkotják azt. Gazdag növényi kivonatok és fokozni KRC (Panaszok Keratin Complex) célja, hogy fokozza alakíthatóság és csillogás a haj.
Utasítás Használat: Vigye fel egyenletesen a teljes hosszában, gazdag, ahol jelenléte porozitás nagyobb. A zársebesség változhat 5-15 percig attól függően, a támogatási intenzitás a kellemes eredmény.
csomag : üveg, 50, 250, 1000 ml-es és az öko -Pack 5 L.

X

privacy