INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


13. LINE GYÓGYÍTÓ EMMEDICIOTTO
13. LINE GYÓGYÍTÓ EMMEDICIOTTO - EMMEDICIOTTO - Kezelések - Hajápolás

13. LINE GYÓGYÍTÓ EMMEDICIOTTO
EMMEDICIOTTO - Kezelések - Hajápolás


nagyon kozmetikai kezelés célja, hogy visszaállítsa az egészségügyi, a haj, a rendkívül hatékony azok számára, akik hangsúlyozták, a környezeti tényezők, az is ideális, miután a nyáron, amikor a nap és a sós levegő már elszáradt, és gyengítette a haj szerkezetét. Az abszolút újdonság : Őszi injekciós gyógyító és megelőző sampon spray csökken a gáz -mentes, innovatív szállítási rendszer, szabadalmaztatott rendkívül sikeresnek bizonyultak, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűsítse a módja: egy nagyon egyszerű gesztus, hogy közelebb szükségleteit fodrászok és az ügyfelek, miközben tiszteletben tartja a környezetet.

13 takarítási ANTI hajhullás krém
Tisztító krém növényi kivonatokat tartalmazó növekedési faktor a stimuláció a kapilláris. Javítja az esztétikai minősége a hajat és a fejbőrt, gyengéden tisztítja és élénkíti a hajhagymákat. Különösen alkalmas a zsíros fejbőr, seborrheás és tisztátalan.
hogyan kell használni : után a nedves haj spray 13 alkalommal 13 CLEANSING ANTI hajhullás LOTION közvetlenül a hajat és a masszázs alaposan. Öblítsük és ismételje meg a második alkalmazás. Hagyja körülbelül tizenhárom percig, majd öblítsük le.
box : 125 ml-es flakon.

13 energetizáló ANTI hajhullás krém
Koncentrált kezelés krém hajhullás kezelés, amely a növényi kivonatok, tartalmaz egy növekedési faktor ? amely serkenti a tevékenység a kapilláris. A provitamin B5 és E-vitamin anti -aging, késlelteti a folyamatot a veszteség és javítja az általános egészségi a haj. Spray a 13 pontot és masszázst igényel.
hogyan kell használni : Mosás után a haj anti- hajhullás 13 tisztító krémet, alkalmazza 13 energetizáló ANTI hajhullás LOTION elválasztva haját az ujjaival és spray 13 alkalommal közvetlenül a gyökér, hogy egy kis nyomást ujjaival körkörös módon a fejbőrön, hogy végre a shiatsu masszázs. Javaslatok : 1. abban az esetben, jelentős haj célszerű használni minden nap körülbelül egy hónap. 2 °, hogy megakadályozza a hajhullást alkalmazása ajánlott legalább heti 3 alkalommal. 3 ° fáradt haj, vékony és törékeny alkalmazása ajánlott legalább két alkalommal egy héten hosszú ideig.
box : 75 ml-es flakon.

Related

SUN CARE - EMMEDICIOTTO
STEM -C - EMMEDICIOTTO
speciális kezelések - EMMEDICIOTTO

X

privacy