INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


STEM -C
STEM -C - EMMEDICIOTTO - Kezelések - Hajápolás

STEM -C
EMMEDICIOTTO - Kezelések - Hajápolás


adjuváns kezelés

alapú aktív növényi őssejtek szőlő

STEM -C sampon
STEM -C őszi sampon tisztítja hajat és a fejbőrt. Ennek alapja az aktív növényi őssejtek Szőlő, melyek védik a bőrt az irritációtól, gyakran jelen őszén.
használat módja : Apply sampont a nedves hajra, gyengéden emulgeál, öblítse le, és ismételje meg, hagyja 5 percig. Ezt követően, öblítse le jól és alkalmazzon testápoló előzetes STEM -C. Folytassa megszáradni.
csomag : 250 ml-es tubus.

STEM -C ampulla
Az injekciós FALL STEM -C használja a technológiát az aktív növényi őssejtek Szőlő, ami jár a szabad gyökök adományozásával kapilláris izzó egészségesebb és fiatalabb.
A tartalom Follucusan jár közvetlenül a hajhagyma, így gyakrabban és határozottan, hogy a mikrocirkuláció vér injekciót megfelelő táplálékot, hogy a hajhagyma. Ez az, ami történik, az injekciós STEM -C, ezért fontos, hogy kövesse a javasolt használati feltételek mellett a Emmediciotto, hogy kiváló eredményeket kevesebb idő alatt. Ugyanakkor azonban, követnünk kell a szabályokat a test : vitaminokat, amikor a szervezet megköveteli, fontos. Kövesse a napi kezelés egy adott időpontban. Ez a képlet jól működik a szervezet, és kiváló eredményeket a haj, ezért a laboratóriumok Emmediciotto javasoljuk, hogy kövessék a pályázati rendszer a gyors és hatékony eredményeket során mind az őszi és a megelőző fázis a fázis energetizáló fejbőr.
használat módja : mosás után a haj STEM -C elleni hajhullás sampon, alkalmazza az ampulla STEM -C, elválasztó haját az ujjaival, és alkalmazza azt közvetlenül a gyökér. Egy kis nyomást az ujjaival körkörös módon a fejbőrön, hogy végre a shiatsu masszázs. Tippek :
1) abban az esetben, jelentős haj célszerű használni minden nap körülbelül egy hónap.
2.), hogy megakadályozza hajhullás ajánlott alkalmazni, legalább heti 3 alkalommal.
3 °) fáradt haj, vékony és törékeny javasoljuk, hogy legalább heti 2 alkalommal hosszú ideig (nagy energizáló haj és a fejbőr.)
csomag : 10 ml- es injekciós üveg, doboz 8db.

Related

SUN CARE - EMMEDICIOTTO
13. LINE GYÓGYÍTÓ EMMEDICIOTTO - EMMEDICIOTTO
speciális kezelések - EMMEDICIOTTO

X

privacy