INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


ALAPVETŐ
ALAPVETŐ - EUGENE PERMA - Kezelések - Hajápolás

ALAPVETŐ
EUGENE PERMA - Kezelések - Hajápolás


Kutatók Eugene Perma azonosították különböző forrásokból egyensúlyhiány a haj és a bonyolult rituálék, egyéni szépség , válaszolni bármilyen egyedi igényeit. ESSENTIEL Eugene Perma Professionnel van a
kutatás: a szolgáltatás a vitalitást a haj, és új hatóanyagok magas-pontosság-kezeléseket kínál.
Előnye: minden termék fogant, mint egy , első sajtolás, annak érdekében, hogy a kezelés, amely behatol mélyen a haj vagy a rost a fejbőr, hogy ki a művelet az aktív összetevő , a foglalkozik egy konkrét kérdés, a mélység, és ad egy teljes értelemben a jólét. Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt.
ESSENTIEL kezelések nyújtanak egy sort minden igényt kielégít, a haj és a fejbőr , mindegyik különböző magtok technológia és egy másik hivatkozási színt. A haj NUTRIGENESSE mutatva köre tartozik érzékeny és túlzó-érzékeny.

NUTRIGENESSE SAMPON
száraz és érzékeny haj a legjobb eladó az ESSENTIEL

A Ceramidik összetett , Mimetic ceramidok-alapú, helyreállítja a lipid egyensúlyt a haj, a megfelelő kínálat lényeges lipidek. Helyreállítja a kárt a konkrét rost lipid , törés haj és töredezett hajvégek újra felbukkanásának megelőzésére. A haja egész a fiatalok. Tökéletesen kibogozni a regenerált, és már nincs hatással a , szárazság, epizódok. A sampon táplálja és átszervezése a haj szál van, hála a simítás hatása a kutikula a l, azione összetett Ceramidik.
Keresési eredmények: hírcsatornák játszik, és átszervezése a rost. Segít kibogozni a haj. Lágyság ad és a fényerőt.
csomagolás: 250 és 1000 ml-es üveg.

TESTÁPOLÓ olaj és a haj
a követelmények az Essentiel gép

Az olajat a kezelés egy igazi pillanatban az öröm ad el, a haj és a teljes test. Van egy luxus szertartás, hogy helyreállítja a haj fényes és extrém puhaságát. Az olaj a kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. A nem zsíros textúra kiderül, minden haj szépségét, és táplálja a mély rost.
Keresési eredmények: azonnal behatol a haj. Erősíti és revitalizálja. Táplálja a mélység.
csomagolás: 100 ml-es üveg.

X

privacy