INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


PHASE ALAPVETŐ MÉREGTELENÍTŐ
PHASE ALAPVETŐ MÉREGTELENÍTŐ - FAIPA - Kezelések - Hajápolás

PHASE ALAPVETŐ MÉREGTELENÍTŐ
FAIPA - Kezelések - Hajápolás


illóolajok

méregtelenítő

vonal fogalmazták meg, hogy segítsen a hajat és a fejbőrt, hogy megszüntesse a mérgező hulladékot keletkező külső szereplők, hogy akadozik a hajat naponta. Mind a sampon krém gazdag illóolajok a menta és a cédrus, hogy megtisztítsa és védi a hajat és a fejbőrt, így védelmet, fényét és puhaságát. Az olaj, karöltve kationos fehérjék kivont fa csodák dél-amerikai Moringa oleifera, jelen százalékában 2%-os, hogy teljes védelmet nyújt a környezetszennyezés, az UV sugárzás és a légköri hatások, így és a haj egészséges, erős és biztonságos. Végzett vizsgálatok a kezelt haját samponnal tartalmazó kivonat Moringa oleifera kimutatta, hogy míg a kezelt haját samponnal közös hullámzást emelkedése 34%, a szennyezés részecskéket, hogy betartsák a haja 38%-kal növeli a védelmet az UV 64%-kal.

PRE - kezelés krém ADVANCE
Kiegyensúlyozó pH epidermális kimutatták, hogy megtisztítsa a fejbőr és a haj. Távolítsuk el a felesleges hulladék és a túlzott hámlás. Különösen gazdag illóolajok, arginin és Glikolsav. Nyugtató és méregtelenítő. Használja mielőtt bármilyen kezelést.
box : nincs gáz flakon 250 ml.

haj sampon - méregtelenítő
Formula természetes tisztító és nem agresszív a cukor, gazdag illóolajok és kationos fehérjék.
box : 250 ml-es flakon.

haj krém - méregtelenítő
A kifejezetten, hogy fokozza a hatást a sampon. Az olaj a menta és cédrus, kombinálva kationos fehérjék nem teljesen védi a hajat a külső anyagok, mint például a környezetszennyezés és az UV sugárzás. Továbbá, az adott képlet a krém lehetővé teszi az olaj behatolását hatékonyabb, így a haj védett ugyanabban az időben és újra rugalmas, fényes és könnyen fésülhető.
box : 175 ml tubus.

Related

CITY LIFE HIDRATÁLÓ - FAIPA
PHASE ALAPVETŐ HAIR - GYM - FAIPA
Safe Professional POST COLOR - FAIPA

X

privacy