INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


IZZÓ ÉLET
IZZÓ ÉLET - GARAGNANI - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


0 click

IZZÓ ÉLET
GARAGNANI - Kezelések - Hajápolás


discounts

segíti a megelőzés a hajhullás kezelés intenzív együtt növényi kivonatok
A cég rendelkezik egy kozmetikai kutatási Philip Martin tapasztalat Professzionális hajápolási termékek gyártójaként 1959 óta. 1996 óta is részt vesz a termelés specifikus kezelés kozmetikumok és illatszer termékekhez, eszközökhöz.
A laboratórium specializálódott: speciális gond-hajápolási termékek a szakmai ágazat számára; kozmetikumok-professzionális termékek, a higiénia és a kezelés az arc és a test; Egyéni parfümök-eszencia íz- és esszenciális olajok kombinációja.
Folyamatos kutatási és fejlesztési, innovációs speciális összetételű saját márka, saját márkás az ügyfél által kért. Különös figyelmet fordítanak a környezetvédelem elsőbbséget természetes anyagok és a növények és az állatkísérletek megszüntetését. Minőségi service garantált a(z) végzik, teljes biztonsággal és hagyomány. Egy pontos szolgáltatás és a magas szintű professzionalizmusra "továbbra is a legjobb garanciát a végső fogyasztó számára.

KAPILLÁRIS FÜRDŐ SAMPON KONCENTRÁTUM
-KAPILLÁRIS KOMPLEX KONCENTRÁLT KRÉM

Kiderült, hogy válasszuk a természetes kutatási koncentrált komplex esik. Összetétele erősen koncentrált, és sampon és testápoló létfontosságú izzó izzó létfontosságú kezelés AMPULLÁK, különösen aktivál és serkentő a kivonat és a dúsított csak növényi anyagok specifikációk "do" igazodó kizárólag az ellátást az anomáliák olvasmányok a hajhagyma és különösen a hajhullás megelőzésében. Jelentőséggel bír az a tápláló, hogy játszik a gyökerekhez, a haj.
csomagolás: -sampon 250 ml-es üveg;
-krém 6 ml üveg 13 doboz PCs.

Related

KERA terápia: intenzív kezelés - GARAGNANI
utolsó szín - GARAGNANI
KERA TERÁPIA: INTENZÍV KEZELÉS - GARAGNANI

X

privacy