INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


KERA TERÁPIA: INTENZÍV KEZELÉS
KERA TERÁPIA: INTENZÍV KEZELÉS - GARAGNANI - Kezelések - Hajápolás

KERA TERÁPIA: INTENZÍV KEZELÉS
GARAGNANI - Kezelések - Hajápolás


ÚJJÁÉPÍTÉSE ÉS TÁPLÁLJA A HAJAT

koncentrált növényi keratin és aktív ceramid komplex
Különleges összetételű tartalmazó összetett átalakítását alapuló hatóanyagai ceramidok és sphingolipids mind a lipidek, kristályos Lamelláris folyékony formában. Teljes, vagy két vagy több kombinált termékek által ajánlott kezelés elősegíti a haj újjáépítés teljes. Javítja a szakítószilárdságot és a rugalmasságot ad a puhaságot és ragyogást test ","törékeny"finom szőr kezelni, és kiszáradt.

SZÉPSÉG HAJ SAMPON
koncentrált növényi bonyolult keratin
aktív ceramidok
Egyedi sampont kifejezetten intenzív hidratáló a hajhagyma és a haj akna elvégzésére. Az óvatos fogalmazás van alapja a magas koncentrációjú keratin, egy aktív komplex ceramidok, hogy értelmes cselekvési szerkezetátalakítási és tápláló végezni. Ugyanaz a hatóanyag, fehérje- és Esszenciális aminosavak együtt a haj külső ügynökök vagy a légköri vegyészek által okozott károk megelőzése védelem előmozdítása. A folyamatos használata ezen speciális kapilláris tisztító elősegíti a természetes megújulását a lombkorona így rugalmasságát, és természetes egészséges és fényes megjelenés.
csomagolás: 250 ml-es üveg.

SZÉPSÉG MASZKOT
koncentrált növényi keratin és a ceramidok aktív komplex

Van egy különleges szerkezetátalakítási bőrpuhító és tápláló. Köszönhetően a keresetet a keratin és a ceramidok komplex játszik egy intenzív, elasticizing "függvény ad a haj fényét és a természetes mennyiségi fésű".
csomagolás: 500 ml-es edénnyel.

Related

KERA terápia: intenzív kezelés - GARAGNANI
utolsó szín - GARAGNANI
IZZÓ ÉLET - GARAGNANI

X

privacy