INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


MIRACL TERÁPIA
MIRACL TERÁPIA - HALONIS - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


0 click

MIRACL TERÁPIA
HALONIS - Kezelések - Hajápolás


discounts

KERATIN JAVÍTÓ RENDSZER

szerkezetátalakítási nulla brasiliana keratin kúra Argan olaj
KERATIN REGENERÁLÓ SAMPON
Egy sampon, Detangling, Polírozó szerkezetátalakítási intézkedések és azonnali átszervezés; megfogalmazni a enyhe felületaktív anyagok és a bőr-barát "gyengéden tisztítja a hajat, anélkül, hogy ez kimerült a hydrolipidic gát; levelek haj puha, fényes és lágy. " Tartalmaz hidrolizált Keratin helyreállító intézkedés "Argan olaj rendkívül tápláló és az anti-öregedés és a származékos Limnanthes Alba quaternised klíma és a védelmi intézkedések. Kondicionáló és Polírozó művelet intenzív gyakorolják. A termék alkoholtartalmát, hialuronsav töltőanyag-action anti-aging és Allantoin nyugtató anti-irritáló.
csomagolás: 250 ml-es üveg.

KERATIN REPAIR krém azonnali intézkedést
Fejti ki a hatását a kapcsolatot vízzel (alkotó lágy hab); a haj kutikula mérlegek riallineandone és mélyreható átszervezése. A hidrolizált Keratin Argan olaj és Limnanthes Alba.
Csomag: 10 ml-es injekciós üveg doboz, a 10 db.

JAVÍTÁSI KERATIN RECONSTRUCTOR
hagyjuk a kondicionálás spray

Bontó akció "szerkezetátalakítási és azonnali Polírozó" elhagyja a haj puha, fényes és lágy. " Tartalmaz hidrolizált Keratin helyreállító intézkedés "Argánolaj szerkezetátalakítási és tápláló erő anti-ageing" és a származékos Limnanthes Alba quaternised klíma és a védelmi intézkedések.
csomagolás: 125 ml spray palackot.

KERATIN JAVÍTÁSI MASZK
keratinszerű szerkezetátalakítási maszk

Emulzió puha és sima Detangling akció "szerkezetátalakítási és azonnali fényesítés; újjáépíti és javítja a haj szerkezetét. Göndörödést akció. Levelek haj puha, fényes és lágy. " Tartalmaz hidrolizált Keratin helyreállító intézkedés "Argan olaj, nagy teljesítményű szerkezetátalakítási és tápláló öregedésgátló egy származék-ból olaj Limnanthes Alba quaternised klíma és a védelmi intézkedések. Lenmag olaj nagyon magas szerkezetátalakítási és polírozható Félkészáru ismert is gazdagított.
csomagolás: 200 ml-es üveg.

Related

MIRACL TERÁPIA - ENERGETIZÁLÓ RENDSZER - HALONIS
MIRACOIL - HALONIS
MIRACL TERÁPIA - NYUGTATÓ SAMPON - HALONIS
REBUILDER EVOLUTION - HALONIS

X

privacy