INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


PRO PRÓBASZÓRÁS CON HYALU COLORPLEX
PRO PRÓBASZÓRÁS CON HYALU COLORPLEX - ITELY - Kezelések - Hajápolás

PRO PRÓBASZÓRÁS CON HYALU COLORPLEX
ITELY - Kezelések - Hajápolás


minden műszaki vonalak támogatásához

PRO PRÓBASZÓRÁS szinergikus vonal fogalmazták meg, hogy ideális támogatást, a műszaki szolgálat a fodrász, biztosítja a lehető legnagyobb gondossággal és az eredmény minősége az ügyfél 3 egyszerű lépésben: előkészítése, védi és javítja. Előtt alatt és után, PrO próbaszórás teszi a védett és hidratált bőr, a ragyogó színek és a tartós és fényes haj, vastag és könnyű-hoz fésű.
PRO PRÓBASZÓRÁS fogalmazták meg, nagy teljesítményű összetevőket: a Hyalu Colorplex származó hialuronsav, hogy mélyen behatol a szál; az Ac Colorplex, ultra védő Melanin-alapú molekula és Wasabi; a selymes Advanced System, selyem fehérje emulzió a rendkívüli helyreállító ereje által. A vonal, bőrgyógyászatilag tesztelt, Sles és Paraben Szabad.

EQUALIZER
Equalizer hossza és tippek

Azonnali kiegyensúlyozó folyadék paraben, törékeny haj porózus és powered by a kizárólagos Hyalu Colorplex. felismeri és átszervezése túlzottan a porózus haj területek csak annál fogékonnyá, helyreállítása természetes nedvesség egyensúlyát. Javítja a felszívódását a szín és a következetességet.
csomagolás: 200 ml-es üveg.

FEJBŐR-PROTECTOR
a bőrt védő krém

A piros vagy a különösen érzékeny bőr. Különleges bőr védő folyadék dúsított kizárólagos Hyalu Colorplex és nyugtató szerek, amely megteremti a védőfóliát a bőrön. Az eredmény a szín nem változtat.
csomagolás: 120 ml üveg.

DERMA-PAJZS
védőgátat krém

Védi a területet, az arc, egy folt-ellenálló pajzsot létrehozni. Közvetlen kerülni a szín a bőrt hagyva
puha és hidratált. Nem zavarja a megfelelő penetráció a szín a hajszálvonal.
csomagolás: 150 ml-es tubus.

SZÍNE TISZTÁBB
folttisztító aranyos

Ideális a szín alkalmazása után a bőrön maradhatnak, de is nyálkahártya-duzzanatot csökkentő hatása nyugtató akció nyomait.
csomagolás: 200 ml-es üveg.

KELÁT SAMPON
különleges sampon előtti műszaki szolgálat

Szulfátok és parabének nélkül is kettős cselekvési tisztító- és chelator. távolítsa el a maradék stílus és semlegesíti a betétek a korábbi technikai szolgáltatások előtt minden új szolgáltatás. Biztosítja a tökéletes tisztítás a haj, hogy egy egységes színű behatolás.
csomagolás: 1000 ml-es üveg.

MIUTÁN SAMPON SZÍNES
sampon konkrét műszaki posta

Újonnan színes vagy fehérített haja. Különleges enyhe samponnal, szulfátok és parabének különleges post műszaki szolgálatnak köszönhetően a kizárólagos Hyalu Colorplex nélkül meghosszabbítja a szín intenzitását azáltal, hogy javítja a brilliance.
csomagolás: palack 250-1000 ml.

BÚZÁ PRO
különleges műszaki szolgálat utáni balzsam

Értékes tápláló kondicionáló különleges post állandó festés, elszíneződés, műszaki és vasalás, és minden haj típusok, hogy szükség van, át kell alakítani.
tartály: 1000 és 200 ml-es üveg üveg.

10 az 1-XTRAORDINHAIR
szárított és aszalt hajlakk

Többfunkciós és öblítés megoldás spray nem játszik kétfázisú értékes 10 osztja: hidratál, visszaállítja a rost ad a test és a kötet, táplálja a tengely, detangles haj károsítása nélkül, véd az UV sugarak, világító fény ismét, védi a színes, kondícionálja a hajat és megakadályozza a töredezett hajvégek.
csomagolás: 250 ml-es üveg.

Related

SYNERGICARE-ENERGIA VÁLASZT - ITELY
SYNERGICARE-NAP ÉRZELEM - ITELY
SYNERGICARE-AZONNALI JAVÍTÁST - ITELY
SYNERGICARE-SZÍNES XTEND - ITELY
SYNERGICARE-FAGGYÚ EGYENSÚLY - ITELY
SYNERGICARE-KORPÁSODÁS ELLENI VÉDELEM - ITELY
SYNERGICARE-TÖKÉLETES FÜRTÖK - ITELY
SYNERGICARE-INSTANT SIMA - ITELY

X

privacy