INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


EVOQUE FOREVER YOUNG
EVOQUE FOREVER YOUNG - KOMEKO - Kezelések - Hajápolás

EVOQUE FOREVER YOUNG
KOMEKO - Kezelések - Hajápolás


védelem műszaki kezelések során

Új forradalmian új kezelés a haj védelme technikai kezelés okozta sérülésektől. Ad rugalmassága a haj erejét, és mindig Nézd meg fiatal. Hatóanyagai behatolnak a haj örökre fiatal köszönhetően Niosoma: egy innovatív szállítási rendszer, amely lehetővé teszi a terméket, hogy mélyen a kéreg a haj , anélkül, hogy befolyásolja az eredmény a műszaki szolgálat végzett.
Alapján:
• Szója izoflavonoidok, hogy kompenzálja a hormonális egyensúlyhiány, és serkentik a sejtek megújítása és a kollagén szintézis elvégzésével egy anti-szabad gyökök;
• Phytoceramidi , hogy rekonstruálni az intercelluláris terek létrehozásával egy láthatatlan minta felületén a felhám, amely lehetővé teszi a hosszan tartó hidratálást;
• N-acetil-cisztein, amely közvetlen antioxidáns fellépés;
• Aminosavak, amelyek javítják a művelet az aktív összetevők. A rendszer van szándékos-ban 3 fázis, hogy a munka szinergikusan.

CREATOR
A mix a , vegyi anyag, szolgáltatás-on , örökre fiatal alkotó teremt új, láncszemek, azáltal, hogy védi a meglévő belső szerkezete. Ad a haj erejét és rugalmasságát.
csomagolás: 250 és 500 ml-es üveg.

JAVÍTÓ
Erősítése a kötvényeket készítette örökre fiatal alkotó megerősítésében krém, amely a táplálkozás és folyadékpótlás.
csomagolás: 250 és 500 ml-es üveg.

FINISER
Kéthetente kezelést kell végezni otthon. A haj bőrlágyító ad nagyobb lágyságát és fényét.
csomag: 250 és 500 ml-es üvegekbe.

az alkalmazás módja:
1 SZÍNES KEZELÉS
Krém színű trigger keverjük össze, és Ezután adjunk hozzá 1 ml (használ a feltéve, mérőpohár) FY 10 gramm krém szín, az egyes alkotó használt egyedül (nem számítva ml élénkíteni). Alkalmazza a keveréket a szokásos módon.
SAMPON EVOQUE CHROMALIFE után öblítsük ki, és alkalmazza az 5 perc javító , FY hagyjuk, majd alaposan öblítse le. A karbantartási használata hetente kétszer FY FINISHER.

2-SUPERLIGHTENERS (1:2 hígítás)
Keverjük össze a szokásos krém színű élénkíteni, és majd hozzá 7 , 5 ml (használ a feltéve, mérőpohár) egy-egy minden 50 gr FY alkotó super villámlás krém használt. Eljárni, mint a klasszikus szín kezelésére.

3 FEHÉRÍTŐ POR
Aktivátor és fogfehérítés por a szokásos módon keverjük össze, majd adjunk hozzá 2 ml 10 gramm por, a minden egyes FY ALKOTÓJA használt. Eljárni, mint a klasszikus kezelés.

4-ELSZÍNEZŐDÉS
Alkalmazható a sampon EVOQUE CHROMALIFE , keverjük a közvetlen színes FY teremtő 1 ml minden 10 gramm érvényesek a szokásos módon. Eljárni, mint a klasszikus szín kezelésére.

5-védő kezelés nélkül kémiai szolgáltatás
Keverjük össze 10 ml FJ ALKOTÓJA az FJ javító 15 ml.
PÁRÁSÍTÓ és TÁPLÁLÓ sampont EVOQUE kiválasztásával fut finom szőrből vagy ass-e alkalmazni a root tipp a hőforrás 15 percig, majd öblítsük ki meleg vízzel. Legyen a hajad le szobahőmérsékletre, és legyen FY javító , egyenletesen gyökerekből végén, hagyja, hogy a 3 perc. Öblítse le és szárítsa meg. A karbantartási használata hetente kétszer FY FINISHER.

6-KÉMIAI HAJ HAJKIEGYENESÍTŐ
Után samponozás EVOQUE karcsú és sima adjunk hozzá 10 ml 50 g FY alkotó minden hajkiegyenesítő krém. A szokásos módon alkalmazza a keveréket, és öblítsük le
alaposan. Alkalmazni a semlegesítő öblítse le, és folytassa a , alkalmazni, szabadság 5 percre FY javító és öblítse le alaposan. A karbantartási használata hetente kétszer FY FINISHER.

7-KERATIN HAJ KIEGYENESÍTÉSRE
Sampon vonatkozik a keratin készítõ mix 1 ml 10 gramm a tejszín FY alkotó Keratin; folytassa a szokásos módon a szolgáltatás. Kezelés végére alkalmazható 5 perces javító , FY hagyjuk, majd alaposan öblítse le. A karbantartási használata hetente kétszer FY FINISHER.

8-ÁLLANDÓ
Alkalmazható a sampon EVOQUE CURL és a hullám, és folytassa a szokásos módon, amíg az alkalmazás neutraliser , eltávolít a hajcsavaró és DAB és törölköző; alkalmazni 25-30 ml FY alkotó egyenletesen gyökerek vége elhagyni 10 percig. No Rinse vonatkoznak FY javító telített a haj mindig egyenletesen root tip. 5 percig hagyja, és majd alaposan öblítse le. Folytassa a szárítást. A karbantartás használat 2-szer egy héten FY FINISHER.

Related

X

privacy