INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


BIO
BIO - RAYWELL - Kezelések - Hajápolás

Rate this product:


0 click

BIO
RAYWELL - Kezelések - Hajápolás


discounts

nem Parabeni - nincs SLS

Van egy nagy teljesítményű trichological sor zöld kozmetikumok, nátrium-lauril-szulfát és paraben-mentes, ezáltal a termék, fogalmazott áll ez tökéletesen kompatibilis, a bőr és a haj. Az új összetételű tartalmaz természetes japán kamélia (Cubaki), amely elhagyja a haj fényes és lágy, természetes polifenolok, a magas antioxidáns erő (anti-szabad gyököket), bőr rendellenességek és különleges természetes hatóanyagok. A hatóanyag a zöld Tea polifenolok természetes kezelés nő esik (serkenti a regrowth és harcol a szabadgyökök káros), természetes olaj Cubaki japán Camelia (fényes haj), kereszt-összekapcsolt hialuronsav kiterjesztett kibocsátás-tabletta (AIDS-a bőr sejtek megújulását). Aktív összetevők: természetes polifenolok zöld kávé ember esik kezelés (serkenti a regrowth és védi a bőrt a külső irodák), természetes olaj, a japán kamélia (fényes haj), Bio PROLIN (anyagcsere-folyamatokat gyorsító).

AKTUS LOTION--kamélia
bőr krém élénkíteni

Aktiváló krém, segít javítani a funkciók a mikro-forgalomban, oxigenizáló és a haj felkészülés egy jobb felszívódását zuhanásgátló tápláló krém.
az útvonaltervben: alkalmazása után samponozás, csak a bőr c/a 5 ml termék; várjon néhány percet, és alkalmazza az üveg zuhanásgátló. Nem öblítés.
csomagolás: 100 ml spray palackot.

• ŐSZI megelőző kezelés nő TEA-Tea sampon
Megelőző kezelés sampon fogalmazott kozmetikai zöld nő esik. Zöld Tea, camellia- és hialuronsavat tartalmaz. Serkenti a haj regrowth, segíti a sejtek megújulását, és polírozza a haj.
csomagolás: 250-1000 ml palack.

TEA-Tea
Női haj veszteség megelőzése kezelés krém fogalmazott, a zöld kozmetika tartalmaz zöld Tea, Japán kamélia olaj, kereszt tartós csatolt hialuronsav-release. Serkenti a haj növekedését, segít a sejtek megújulását, a hajhagyma táplálja.
az útvonaltervben: terjeszteni a fejbőr tiszta, ne egy üveg tartalmát egy lassú Petty bőr ügyében, amíg teljesen felszívódik. Az első 3-hétre 2 üveg, majd 1 ampulla hetente befejezéséig a csomag vonatkozik.
Csomag: 10 ml-es ampulla doboz 10 db.

• ESIK megelőző kezelés a férfi CAFA sampon-kávé
Megelőzés a kezelés alá sampon fogalmazott kozmetikai zöld ember tartalmaz zöld kávé, kamélia olaj és Bio prolin. Serkenti a haj regrowth, küzd a szabad gyökök és fényes haj kialakulását.
csomagolás: palack 250 ml és 1000 ml-re.

A CAFA krém-kávé
A CAFA-no parabének

Haj veszteség megelőzése kezelés krém fogalmazott, kozmetikai zöld ember. Tartalmazza a Nyerskávé, a japán kamélia olaj, a Bio-prolin. Sokk akció serkenti a mikrokeringést, elősegíti a haj növekedését, segít a sejtek megújulását, a hajhagyma táplálja.
az útvonaltervben: terjeszteni a fejbőr tiszta, ne egy üveg tartalmát egy lassú Petty bőr ügyében, amíg teljesen felszívódik. Az első 3-hétre 2 üveg, majd 1 ampulla hetente befejezéséig a csomag vonatkozik.
Csomag: 10 ml-es ampulla doboz 10 db.

Related

TRING UTÁN SZÍNES ARGAN E KERATINA - RAYWELL
BIO-HIDRATÁLÓ A BŐR ÉS A SZÁRAZ HAJRA - RAYWELL
KIEGYENSÚLYOZÓ KEZELÉS BIO-NORMALIZÁLÁSA - RAYWELL
BIO-HÁMLASZTÓ KEZELÉS - RAYWELL
BIO-FINOM ÉS TÖRÉKENY HAJ VOLUMIZING KEZELÉS - RAYWELL
BIO - olaj FYTO e DÖRZSÖLI - RAYWELL
BIO - 2 fázis e AMLA OLAJAT - RAYWELL
BIO-KIEGYENESÍTÉSE KEZELÉS - RAYWELL
TRING BIO PLEX - RAYWELL
BOTOX HAIRGOLD - RAYWELL
EGY TÍZ - RAYWELL
GYORS HAJ - RAYWELL

X

privacy