INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


CAPITAL FORCE STYLING
CAPITAL FORCE STYLING - KERASTASE - Man -festék termékek

Rate this product:


1 click

CAPITAL FORCE STYLING
KERASTASE - Man -festék termékek


discounts

CAPITAL FORCE STYLING

vonal Kérastase Homme most fokozza a két új styling termékek :
RUBBER GEL ULTRAFISSANTE sűrítő és erősítő
A tartomány képvisel egyértelmű és konkrét választ a problémák által okozott gyakori használata a kapillárisok közös styling termékeket. A Capital Force, alapján megfogalmazása, az agresszió, a fejbőr és a gyengülő kapilláris tömeget már csak emlék, a modell fodrász termékek, tiszteletben tartva az egészségre a haj. A készítmény alapja A taurin segít a harcot a deformáció az izzó, komponensei D- biotin és arginin javítja a minőséget, és segít a növekedés a szőrtüsző stimuláló oxigénellátását.


hajzselé ULTRA - tömörítés útján
A gél ultra- tömörítés útján rögzítő modell haját könnyedén egy extra - erős, de rugalmas tömítés. A frizura meghatározott és tiszta. A haj védett épül, és megerősítette, köszönhetően a megfogalmazás alapján taurinexpans.
Utasítás, hogy használja a felhasználási mód magában foglalja az alkalmazás nedves vagy száraz hajra. Kis mennyiségű termék alkalmazása a kézen és a fűthető, mielőtt a strukturálása a haj.
Konténer : 200 ml tubus


GUMI erősítő
A gumi erősítő végzi volumizing haj és biztosítja az erős tartást és rugalmas. A textúra, könnyű vele dolgozni, ez teszi a haj tiszta, meghatározott és megőrzi az egészségét a haj.
Utasítás, hogy használja a felhasználási mód magában foglalja az alkalmazás gumi erősítő nedves vagy száraz hajra, hatékonyan formálja a frizura először hőt egy kis mennyiségű termék van a kezedben.
Konténer : 150 ml jar


MODELLEZÉSE PASTE tömörítés útján hatás
Típusú haj : finom, hogy szükség hangerőt. Level rögzítő közepes (3-tól 6). Hatása a természetes és tiszta. Sűrítik lépéseket. Fény tapintású.
Csomag : 75 ml jar

Related

CAPITAL FORCE - KERASTASE
CAPITAL FORCE korpásodás elleni - KERASTASE
CAPITAL FORCE ANTI- FAT és tömörítés útján - KERASTASE

X

privacy