INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR.ID
COLOR.ID - WELLA PROFESSIONALS - Speciális termékek a haj

COLOR.ID
WELLA PROFESSIONALS - Speciális termékek a haj


külön a különböző színárnyalat

COLOR.ID egy forradalmian új termék, amely csak fokozta, hogy a színek és a KOLESTON PERFECT világos színű, viselkedik, mint egy rugalmas akadályt, elválasztó és védi a különböző színárnyalatok kérte a fodrászat eredményeként a hatását a sokszínű hihetetlenül természetes és világos. Kis mennyiségű COLOR.ID a InvisiDivider Technology hozzá a szín és KOLESTON LÁMPÁK COLOR Wella létrehoz egy tömböt, egyedülálló a maga nemében, amely egyfajta rugalmas akadályt, elválasztó, és tartja a különböző szakaszait a haj színe és elkerülje az esetleges változtatások hang miatt foltok és csíkok a színek overlay.

használat módja : Kizárólag KOLESTON tökéletes PERFECT világos színű vagy Welloxon arányának Welloxon tökéletes szín + + adalék COLOR.ID :
• 10:10:01 alapszín a Koleston Perfect és ragyogóvá szín ;
• 10:20:02 árnyalatok Koleston Perfect Special Blonde.
Jelentkezzen színe a száraz hajat a spatulával és alakja kézzel bármilyen módon, alakban vagy irányt, hogy elérjék a színhatást többárnyalatú kialakított egyedülálló módon, anélkül, hogy a film, vagy más elválasztó. COLOR.ID lehet használni, hogy egy színt kiúsztatáshoz harmonikusan egymás mellett, ebben az esetben alkalmazni a színt kizárólag azon a területen a gyökerek, majd alkalmazza egy másik szín közepes hosszúságú biztosítva, hogy nincs tér között, a két szín, és / vagy alkalmazza a színek egymás mellett, kezdve egy szín egy szál / rész, majd egy másik szín a lock / záró rész. Alak és feküdt a szálak / részt a fog az idő a fejlődés. Fejlesztési idő a használati útmutatóban a szokásos vagy KOLESTON PERFECT világos színű, vagy anélkül hő.
box : 95 ml-es ampulla.

Related

Wella Professionals CARE LINE SERVICE - WELLA PROFESSIONALS
LUXE OLAJ System Professional - WELLA PROFESSIONALS
INVIGO: RAGYOGÓ BOOSTER - WELLA PROFESSIONALS

X

privacy