INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


DEKOTTO
DEKOTTO - CHARME & BEAUTY - Tone on Tone - haj

DEKOTTO
CHARME & BEAUTY - Tone on Tone - haj


color közvetlen UVA - UVB védelem

Védi és meghosszabbítja a fényerő és a szín telítettségét. Alkalmazva a természetes hajat biztosít ragyogó és finom refl.
- KEZELÉSE POST -COLOR : finomítani, és ad egy értékelési még nyilvánvalóbb, erős és fényes a gondolkodás.
- Fenntartó kezelés KÖZÖTT SZÍNEK: megőrizni idővel, beleértve a színező szolgáltatást, a másik, a megjelenése az egészséges, vitális haj.
- REFLECTIONS CORRECTION KEZELÉS SIDE : Annak érdekében, hogy módosítsa a várt eredményt kapott a teljesítmény DIY, hogy járjon el a változás tévesnek bizonyult, vagy a helyes reflexek, amelyek nem megfelelőek.
- KEZELÉSE felvételek és V. csíkok : az új játszik a fény és a szín tónus az első helyreállító erő, az erő és a szélsőséges fényerejét a szálak kihasználva. Nagy tonalizzazioni és megszüntetése csúnya klasszikus hatások kapott fehérítő.
- Természetes haj kezelés : Azok számára, akik szkeptikusak a világon a professzionális színező és szeretnénk megközelíteni óvatosan, azok számára, akik szeretnék megtapasztalni átmeneti változások a képet, azok számára, akik nem akarják, hogy minimálisan változtatja meg a természetes textúra a haj, de szeretné, hogy fokozza a jellemzőit, azok számára, akik nem akarnak kötni, hogy a szolgáltatást, amely előírja időbeli folytonosságát, DEKOTTO tökéletes termék, köszönhetően a jellemző, hogy teljesen elveszíti követheti használata után mindössze 3/5 mosás.
- FEHÉR haj kezelés : igényeinek kielégítésére, akik nem szeretik a színes ősz hajú, és azt szeretnék, hogy ellepje nélkül eljáró kémiai és azok számára, akik, éppen ellenkezőleg, egyszerűen csak szeretné növelni a fényerő megváltoztatása nélkül a reflektorok. A termék képes cselekedni célzott módon.
Shades 8 ragyogó árnyalat, hogy divatos : fekete, barna élénk lila piros, barna, arany, réz, tűzvörös, ezüst.
box : 200 ml-es tubus.

Related

PUHA SZÍNES - CHARME & BEAUTY
PUHA SZÍNES SZENVEDÉLY - CHARME & BEAUTY
BORÍTÓ PIGMENTEK - CHARME & BEAUTY

X

privacy