INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


Dicolor
Dicolor - DIKSON - Tone on Tone - haj

Dicolor
DIKSON - Tone on Tone - haj


közvetlen festés 9 különböző színekben

A színek célja, hogy fokozza a közvetlen és alakformálás a természetes hajat, vagy fenntartani és újjáéleszteni a haj színét a két szín. Legyen színes pigmentek a hajat anélkül, hogy részt oxidáció mechanizmusokat. Csökken fokozatosan a természetes módon minden mosás. Körülbelül tíz sampon reflexek eltűnnek nyom nélkül hatást haj regrowth, és térjen vissza az eredeti színét. Tökéletes, hogy fedezze az első fehér haja akár 30 % - 40%. Ideális, miután elvégezték a kémiai kezelések, mint a hajkiegyenesítő és állandó. Helyes gondolatok újraindult a szín túlterhelése nélkül. A termékek közvetlen festés megszüntetésére sárgás szürke vagy fehér szőr. A fehérített haj erősítik a színárnyalatokat. Készen áll a használatra, garantálják a célszerűség: nem igényel előzetes keverés. Nem tartalmaz ammóniát és peroxidot és miért ne könnyítsen a természetes alap. A gondolatok színes haj intenzív, ragyogó szín megmarad. A haj tiszteletben tartják, fólia, a textúra selymes, fényes hangok finomított.

árnyalatok : 9 különböző árnyalatok: LIGHT szőke, szőke, DARK szőke, barna DEEP csokoládé, mahagóni, rézvörös, intenzív vörös. Válassza ki a árnyékban, ami leginkább illik a színe a kezdete az ügyfél, utalva az alkalmazhatóság asztalra.
használat módja : , védőkesztyűt, rázza fel az üveget, és távolítsa el a kupakot. Mosás után a haj, pufferelt segítségével egy törülközőt, hogy távolítsa el a felesleges vizet, alkalmazni Dicolor közvetlenül a palackból, Dicolor terjeszteni egyenletesen végig hosszúságú és tippeket. Fésülés, használja a fele üveg átlagosan haj, akkor az egész üveget, hosszú haj. Áztassuk jó haj terméket, hogy biztosítsa a jó elosztású. Végén az expozíciós idő csak alaposan öblítse le vízzel nem fog folyni, amíg világos. Ne olyan sampont. Záridő : a természetes hajat, 15 és 30 perc intenzitásától függően, a reflexió és a fedezet akarsz. A festett haj 5-15 percig attól függően, hogy a támogatási intenzitás a reflexió akarsz. Dicolor maszk fehér haj, fehér haja akár 30 % - 40%. Indítsa el az alkalmazást, ahol ez az arány magasabb a fehér haja, és indítsa el a többi a haj.
box : flakon 70 ml- doboz, 3 db.

X

privacy