INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


BRIGHTCOLOR
BRIGHTCOLOR - EMMEDICIOTTO - Tone on Tone - haj

BRIGHTCOLOR
EMMEDICIOTTO - Tone on Tone - haj


Közvetlen festés nélkül aktivátorok

gazdag fehérjében klímaberendezések papaya és a The White Create fényes színek is használható minden hajtípushoz, még azok is, akiknek problémái vannak a tartós szín, vagy sérült haj. Ez annak köszönhető, hogy a képlet a közvetlen színezés nélkül bármilyen aktivátor. Nem tartalmaz ammóniát vagy származékai. Tükröződik letétbe a haj kutikula rétegeket. Ez ad egy erős fényt és kondicionálja a hajat így puha, fényes és rugalmas. Könnyen használható.
Jellemzők:
• tiszta szín (betét esetén) és átlátszó (maximum fényerő)
• alkohol - ammónia - INGYENES peroxid;
• gazdag fehérjék és berendezések;
• Használható állandó színeket hoz létre a fényes köpeny ;
• hozzáteszi ragyogó szolgáltatás a szalonban.

Shades 10 eredeti árnyalatok, a színek is kielégítik a legtöbb erős CLEAR - CRYSTAL - Honey - COPPER - RED - cseresznye - PURPLE - Dohány - Csokoládé - sötétbarna.
használat módja : minden típusú haj kell használni hajmosás után. Távolítsuk el a felesleges vizet a törülközőt, és közvetlenül a kiválasztott árnyalat. Hagyja a minimum 20 percig természetes tükröződések. Egy mélyebb riflessatura, hagyjuk minimum 20/30 perc alatt Climazone a színes programot. Ha alkalmazzuk 20 percig a sisak alatt, először fedjük le egy zuhany sapkát típusát. Ha kész, hagyjuk hűlni néhány percig, fésülje a haját, emulgeál vízzel és alaposan öblítse le, amíg a víz tiszta nem lesz.
box : 280 ml-es flakon.

Related

X

privacy