INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


ITELY Delyton ADVANCED
ITELY Delyton ADVANCED - ITELY - Tone on Tone - haj

ITELY Delyton ADVANCED
ITELY - Tone on Tone - haj


Növényi légkondicionálás Complex árnyalatnyi - ammónia nélkül

Itely hairfashion bemutatja a terméket, amely tiszteletben tartja a hajat és, A bőr és különösen az -ezte környezetben. Delyton ADVANCED l -ezte innovatív színe - kezelés tonális ammónia tartalmú növény légkondicionálás Complex színezésére minden típusú haj finoman, egy sor reflexiók és világos, és tele van végtelen színkombinációk, hogy színes sokoldalú és rendkívül fényes. Haj mindig védelmezte és csodálatos színek és, Delyton ADVANCED is fel van tüntetve, csak dauerolt haj.
Delyton ADVANCED egy édes színes ideális :
• akar elérni a pi természetes és észrevétlen ;
• szeretné elrejteni a kora ősz hajú ;
• akarja újraéleszteni a szín ;
• van egy különösen érzékeny bőr ;
• a fehérített haj vagy rideg :
• meg akarja változtatni gyakran biztonságosan
• nem akarja látni a újulat ;
• közelít a színe először ;
• Ideális a férfi piacon.
Kutatás és fejlesztés
A növény légkondicionálás Complex egy exkluzív biolipidico teljesen növény, amely átjárja az összes -ezte belsejében a haj szál létrehozása keratin, molekuláris szerkezet ellenálló, ami javítja a s és folyadékpótlás -ezte rugalmasságát és a haj. A természetes hatóanyagok foglalt védelmének biztosítására, a fejbőr és a megrendelés egy -ezte kivételes puhaságát a haját. Selyemproteinek, Jelenleg magas százalékban, behatolnak a haj enyhén fúj, és így irigylésre méltó simaságát és, A marhahús -ezte belső és, tartása az egészséges és, Soft, hidratált és fényes.
Az exkluzív pigmentek alkalmazott festékek kötődnek a haj szálak biztosítva a tökéletes színegyensúly minden gondolatokkal kívánt, A színes alakulnak pi intenzív és ragyogó, kiváló lefedettséget az első fehér haj.

Shades kapható 47 árnyalatok.

módon d -ezte használni hígítjuk 1: 2 arányban Delyton SPECIÁLIS ACTIVATOR kapsz egy finom tejfölös, könnyen alkalmazható és, amely biztosítja egy -ezte mély akció, de ugyanakkor finom.

Package : 60 ml-es tubus.

Related

LIGHT + PASSION - ITELY
BLOSSOM - ITELY
CSILLOGÓ 3 in 1 - ITELY
SZŐKE FESTÉK - ITELY

X

privacy