INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR
COLOR - WELLA PROFESSIONALS - Tone on Tone - haj

COLOR
WELLA PROFESSIONALS - Tone on Tone - haj


COLOR

színét újabb
közvetlen színező
Color Fresh az akció filmképző kozmetikai szövegkiemelők, ammónia nélkül. Ideális azok számára, közeledik az első alkalommal, a szín, hogy fedezze az első fehér hajszín a férfiak, vagy azok számára, akik szeretnék tartani a színt, de hozzátéve, egy kis fényes és csillogó. A formula célja Vital összetett szerkezete alapú PH betain és D- panthenol 6.5 biztosítja a haj élénk színű és sima a root tip. Ez közvetlenül alkalmazzák, és van egy időtartama körülbelül 8 samponok.
használat módja : öblítse le jól és pat hajad, alkalmazza a termék elosztva egyenletesen, hagyja hatni 5-20 percig attól függően, hogy a szerkezet a haj és az intenzitás a kívánt színt. Hogy növelje az intenzitást a szín, akkor ajánlott a hőforrás vagy növeli a zársebességet. Az exponáló alaposan öblítse le. Nem, hogy egy extra sampon és folytassa a ránc.

Perfecton
Poser savas pH
Tartalmaz egy sor hatóanyagok kapcsolatos a haj és a színes pigmentek, a kombinációja, amely javítja és erősíti a haj szerkezetét. COLOR Perfecton erősen ajánlott, hogy egységesítsék a szín után a perm, hogy a szín világos és élénk színű, és a másik, vagy azoknak, akik szeretik a természetes termék, amely tükrözi a saját haját.
Shades a különböző árnyalatai össze lehet keverni, hogy növeljék a végtelenségig nemkívánatos tükröződések. Ez egy ingyenes termék kell keverni vízzel és ammónia.
használat módja : mosás után a hajad, vagy után hullámzás, keverjük össze 250 ml vizet mennyiségű Perfecton színe attól függően, árnyékban szeretne elérni :
• hang 12 / 0-10 /0 + 250 ml víz 5ml Perfecton
• Tone 9/ 0 250 ml víz + 10ml Perfecton
• Tone 8/0 250 ml víz + 15ml Perfecton
• tone 7 / 0 és 4 /0 250 víz + 20ml Perfecton
Spread a keveréket közvetlenül az applikátor a bázison, a hossza és a végén.
Ne öblítse le, és elindíthatja a ránc.

X

privacy