INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


TECH SEMULAJADI: REPLUMPING
TECH SEMULAJADI: REPLUMPING - DAVINES - Rawatan - rambut penjagaan

TECH SEMULAJADI: REPLUMPING
DAVINES - Rawatan - rambut penjagaan


keanjalan dan pelembap kulit dan rambut

Syampu pH 5.5-REPLUMPING
keanjalan dan pelembap untuk semua jenis rambut dengan fitoceutici dari Plum

Tekstur krim yang mencipta buih full-bodied dan kaya. Perlahan-lahan membersih tanpa mengubah struktur rambut. Mengandungi fitoceutici yang diekstrak daripada mempelam yang kaya dengan antioksidan polyphenols dan flavonoid yang bertindak terhadap radikal oleh penuaan sel-sel yang bertindak balas dan dengan demikian melindungi organisma kami. , Mempelam juga kaya dengan vitamin A, vitamin B (B1, B2 dan PP , ) dan vitamin C (5 mg). Antara mineral ialah kalium , fosforus, magnesium dan kalsium. Surfactants yang ringan untuk perlahan-lahan membersih dan melembapkan , minyak pati petitgrain yang elasticizing menjalankan tindakan dan memampat.
pembungkusan: botol 250 dan 1000 ml.

DINGIN-REPLUMPING pH 4.0
keanjalan dan pelembap untuk semua jenis rambut dengan fitoceutici dari Plum

Dirumus untuk kemuliaan dan kebesaran , padat dan memberi keanjalan baru untuk setiap jenis rambut. Mengandungi fitoceutici yang diekstrak daripada mempelam yang kaya dengan antioksidan polyphenols dan flavonoid yang bertindak terhadap radikal oleh penuaan sel-sel yang bertindak balas dan dengan demikian melindungi organisma kami. , Mempelam juga kaya dengan vitamin A, vitamin B (B1, B2 dan PP , ) dan vitamin C (5 mg). Antara mineral ialah kalium , fosforus, magnesium dan kalsium.
pakej: tiub botol 1000 ml 150 ml , , 12 ml peket.

SUPERACTIVE-REPLUMPING Tukang PENGISI pH 5.0
serum plumping dan memampatkan dengan asid hyaluronic

Dihasilkan oleh kesan kosmetik yang kukuh. Rawatan ini profesional hanya di laksana , kehadapan , padat, antarabangsa dan kompak Tukang struktur. Membolehkan rambut untuk mengekalkan lipatan yang lebih lama. Rawatan yang berlangsung 6-8 syampu. Mengandungi asid hyaluronic molekul yang dibentuk oleh dua gula yang dapat menjamin penghidratan yang kukuh dan perlindungan daripada tekanan.
arahan-arahan untuk penggunaan: selepas anda menggunakan syampu dan PENDINGIN DAB REPLUMPING REPLUMPING , jika perlu, off rambut anda dan meneruskan permohonan Tukang PENGISI profesional (kira-kira 25 g untuk Ketua seluruh). Biarkan untuk 10 minit kemudian bilas. Teruskan dengan penggayaan. PENGISI rambut juga boleh digunakan di bawah sumber haba lembap , untuk mengurangkan kepada 5 minit kelajuan pengatup.
pembungkusan: botol 1000 ml.

SUPERACTIVE REPLUMPING rambut PENGISI-pH 7.2
plumping dan memampatkan cecair dengan asid hyaluronic

Adalah cuti pada kesan kosmetik yang kuat. Ini padat no-bilas rawatan , nada dan penggiat struktur rambut. Membolehkan lipatan untuk tahan lebih lama dan mempunyai kesan lembapan yang cemerlang. Mengandungi asid hyaluronic molekul yang dibentuk oleh dua gula yang dapat menjamin penghidratan yang kukuh dan perlindungan daripada tekanan.
arahan-arahan untuk penggunaan: selepas anda menggunakan syampu dan PENDINGIN DAB REPLUMPING REPLUMPING , jika perlu, off rambut anda dan meneruskan pengisi spray rambut (kira-kira 3 g untuk Ketua seluruh). Basuh. Teruskan dengan penggayaan.
pemprosesan: flacon vaporizer tiada gas dari 100 ml.

Related

keluar - DAVINES
menenangkan - DAVINES
KECEMERLANGAN - DAVINES
LOVE - rambut kerinting dan keriting - DAVINES
NATURALTECH - detoksifikasi - DAVINES
KESEJAHTERAAN - DAVINES
Penyuburan - Purifying - DAVINES
alkimia - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
MINIT KELUARGA - DAVINES
TECH SEMULAJADI: MENYUBURKAN - DAVINES
PENJAGAAN RAMBUT YANG PENTING - DAVINES
PENTING HAIRCARE DAN KELESTARIAN ALAM SEKITAR - DAVINES
TECH SEMULAJADI: TENAGA - DAVINES
NATURALTECH: PEMBAHARUAN - DAVINES
PENJAGAAN RAMBUT YANG PENTING: DEDAH CINTA - DAVINES
EJAAN CECAIR - DAVINES

X

privacy