INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


NATUURLIJKE TECH: REPLUMPING
NATUURLIJKE TECH: REPLUMPING - DAVINES - Behandelingen - haarverzorging

NATUURLIJKE TECH: REPLUMPING
DAVINES - Behandelingen - haarverzorging


elasticiteit en vochtinbrengende crème voor de huid en haren

SHAMPOO pH 5.5-REPLUMPING
elasticiteit en vochtinbrengende crème voor alle haartypes met fitoceutici van Plum

Romige textuur waarmee een full-bodied en rijke schuim. Reinigt zachtjes zonder te veranderen van de structuur van het haar. Bevat fitoceutici geëxtraheerd uit pruimen zijn rijk aan polyfenolen en flavonoïden anti-oxidanten die tegen de radicalen handelen door het tegengaan van de veroudering van cellen en waardoor de bescherming van onze organisme. Ook , pruimen zijn rijk aan vitamine A, B-vitaminen (B1, B2 en PP , ) en vitamine C (5 mg). Onder de mineralen zijn kalium , fosfor, magnesium- en calciumgehalte. Milde oppervlakteactieve stoffen te voorzichtig reinigen en hydrateren , de etherische olie van petitgrain voor een elasticizing actie oefening en comprimeren.
verpakking: flesjes van 250 en 1000 ml.

CONDITIONER-REPLUMPING pH 4.0
elasticiteit en vochtinbrengende crème voor alle haartypes met fitoceutici van Plum

Geformuleerd om te ontwarren , compact en nieuwe elasticiteit geven elk type van haar. Bevat fitoceutici geëxtraheerd uit pruimen zijn rijk aan polyfenolen en flavonoïden anti-oxidanten die tegen de radicalen handelen door het tegengaan van de veroudering van cellen en waardoor de bescherming van onze organisme. Ook , pruimen zijn rijk aan vitamine A, B-vitaminen (B1, B2 en PP , ) en vitamine C (5 mg). Onder de mineralen zijn kalium , fosfor, magnesium- en calciumgehalte.
verpakking: buis van 150 ml 1000 ml fles , , 12 ml zakjes.

SUPERACTIVE-REPLUMPING haar FILLER pH 5.0
plumping en comprimeren serum met hyaluronzuur

Geproduceerd door sterke cosmetische effect. Deze professionele behandeling alleen in uitvoerbaar bestand , internationale , compacte, beefing en compacts haarstructuur. Laat haar te behouden de plooi langer. De behandeling duurt 6-8 shampoo. Bevat hyaluronzuur waarvan molecuul wordt gevormd door twee suikers die in staat is om een sterke hydratatie en bescherming tegen stress te waarborgen zijn.
gebruiksaanwijzing: na het toepassen van SHAMPOO en CONDITIONER REPLUMPING REPLUMPING , indien nodig, DAB off uw haar en ga verder met de toepassing van haar professionele FILLER (ongeveer 25 g voor de gehele kop). Laat op voor 10 minuten daarna spoelen. Ga verder met styling. HAAR VULSTOFFEN kan ook worden gebruikt onder vochtige warmtebron , om te beperken tot 5 minuten de sluitertijd.
verpakking: 1000 ml fles.

SUPERACTIVE REPLUMPING haar FILLER-pH 7,2
plumping en comprimeren vloeistof met hyaluronzuur

Is een verlof om redenen van een sterke cosmetische effect. Dit compacte neen-spoelen behandeling , tonen en beefing de haarstructuur. Kunnen plooien langer duren en heeft een uitstekende vocht effect. Bevat hyaluronzuur waarvan molecuul wordt gevormd door twee suikers die in staat is om een sterke hydratatie en bescherming tegen stress te waarborgen zijn.
gebruiksaanwijzing: na het toepassen van shampoo en CONDITIONER REPLUMPING REPLUMPING , indien nodig, DAB off uw haar en ga verder met haarspray vuller (ongeveer 3 g voor de gehele kop). Niet spoel. Ga verder met styling.
verpakking: flacon vaporisator geen gas van 100 ml.

Related

KALMERENDE - DAVINES
ENERGIZING - DAVINES
LIEFDE - krullend en kroeshaar - DAVINES
NATURALTECH - ontgiftende - DAVINES
WELZIJN - DAVINES
NOURISHING - PURIFYING - DAVINES
alchimistisch - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
FAMILIE MINUUT - DAVINES
NATUURLIJKE TECH: NOURISHING - DAVINES
ESSENTIËLE HAARVERZORGING - DAVINES
ESSENTIËLE HAARVERZORGING EN MILIEUDUURZAAMHEID - DAVINES
AUTHENTIEK - DAVINES
NATUURLIJKE TECH: STIMULEREND - DAVINES
NATURALTECH: VERNIEUWEN - DAVINES
ESSENTIËLE HAARVERZORGING: LIEFDE CURL - DAVINES
VLOEIBARE SPELL - DAVINES

X

privacy