INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


NATUURLIJKE TECH: STIMULEREND
NATUURLIJKE TECH: STIMULEREND - DAVINES - Behandelingen - haarverzorging

NATUURLIJKE TECH: STIMULEREND
DAVINES - Behandelingen - haarverzorging


voor huid en broos haar geneigd te vallen en voor preventieve behandeling van verschillende vormen van alopecia
ENERGIEKE familie van FORMÓBILE werd verrijkt met haar energie Complex, krachtige complex kunnen optreden op twee niveaus: op het oppervlak balanceert de hoofdhuid en herstelt het haar optimale conditie dankzij de activiteit van vitamine B3 die reguleert de talgproductie, waardoor de goede hydratatie. Aan de basis onderdrukt niveau, dankzij het actieve extract van groene thee, de micro-ontsteking. STIMULERENDE Shampoo formuleringen, worden gels en verdikking Tonic ook gekenmerkt door een concentratie van de werkzame bestanddelen uit multifunctionele cafeïne, gecombineerd met sirtuins en beta-glucanen. Cafeïne stimuleert de celstofwisseling in de hoofdhuid, ter bevordering van de zuurstoftoevoer van het weefsel. De bèta-glucanen stimuleert het immuunsysteem, terwijl de sirtuins, ook wel genoemd 'levensduur', eiwitten spelen een effectieve antioxidant en anti-veroudert, toning en versterking van de hoofdhuid.

STIMULERENDE SHAMPOO
Zachte reinigingsmiddel dat stimuleert de microcirculatie van de huid.
verpakking: fles van 250 ml.

ENERGIEKE SEIZOENSGEBONDEN SUPERACTIVE
Regenereren lotion om de val te wijten aan stress en seizoensgebonden factoren, ook effectief als een preventieve behandeling bij vatbaar patiënten tegen te gaan. Het is verrijkt met extract van Agastache Mexicana, fysieke stress die ontsteking in de hoofdhuid veroorzaakt, waardoor haaruitval kan neutraliseren. Vermindert haarverlies en verbetert de dichtheid en het volume.
verpakking: 100 ml met druppelaar fles en ampullen voor 6 ml Pack van 12 dlg.

ENERGIEKE SUPERACTIVE
Stimuleren van serum om de val te wijten aan hormonale factoren tegen te gaan. Is verrijkt met Indiase mung bean en rode klaver, die actief zijn kunnen communiceren tussen cellen te reguleren van de functies van de cel. De haren groeien gezonder en sterker, de hoofdhuid is meer afgezwakt en met minder olie-productie. ACTIVEREN SUPERACTIVE vermindert haarverlies, verbetert de dichtheid en hyper talgproductie verlaagt.
verpakking: 100 ml fles met druppelaar.

ENERGIEKE VERDIKKING TONIC
Verdikking tonicum voor huid en haar broos, gevoelig te vallen. Deze behandeling is geformuleerd om het verhogen van de diameter van het haar vezels, uitbreiding van de eerste toepassing. Ook laat het haar glanzend en vol lichaam zonder weging is.
verpakking: 100 ml fles met druppelaar.

STIMULERENDE GEL
Stimuleert de microcirculatie van de huid. Van toepassing op de huid en het haar tonen en iets vast en ook het creëren van een mild effect. Acteren in haarverlies preventie, Seizoensgebonden, vertragen het proces van vallen, stimuleert de stofwisseling en geeft kracht en het lichaam fijn haar en benadrukt.
verpakking: tube 150 ml.

Related

KALMERENDE - DAVINES
ENERGIZING - DAVINES
LIEFDE - krullend en kroeshaar - DAVINES
NATURALTECH - ontgiftende - DAVINES
WELZIJN - DAVINES
NOURISHING - PURIFYING - DAVINES
alchimistisch - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
FAMILIE MINUUT - DAVINES
NATUURLIJKE TECH: REPLUMPING - DAVINES
NATUURLIJKE TECH: NOURISHING - DAVINES
ESSENTIËLE HAARVERZORGING - DAVINES
ESSENTIËLE HAARVERZORGING EN MILIEUDUURZAAMHEID - DAVINES
AUTHENTIEK - DAVINES
NATURALTECH: VERNIEUWEN - DAVINES
ESSENTIËLE HAARVERZORGING: LIEFDE CURL - DAVINES
VLOEIBARE SPELL - DAVINES

X

privacy