INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


GEMAKKELIJK ABSOLUUT 3
GEMAKKELIJK ABSOLUUT 3 - LISAP - Haarverf

GEMAKKELIJK ABSOLUUT 3
LISAP - Haarverf


Senza ammoniak, PPD, resorcinol

Uiterst delicate kleur en service ontworpen voor degenen die gevoelige huidproblemen hebben. GEMAKKELIJK absoluut succes is te wijten aan haar MICROEMULSION Anti-Age COMPLEX , het complex staat om te voorkomen dat het verouderingsproces van haarstructuur: de MicroEmulsion vertraagt de beginsnelheid in het mengsel van oxidatie (kleurcrème + ontwikkelaar) , verhoogt de intensiteit van de kleur en bevordert een snellere versie van activa verfstoffen in de cortex capillaire.
Vandaag die het MICROEMULSION-COMPLEX is verrijkt met A3 pigmenten , kleuren pigmenten die is verankerd in capello van het laatste langer door te houden ongewijzigde de kleur, shampoo na shampoo. Verrijkt met ARGANOLIE & KERATINE , laat het haar zacht en zijdeachtig zelfs na de kleur. ONGEËVENAARDE dekking gemakkelijk toe te passen zonder tussenliggende mixen met andere nuances garanties een 100% dekking van witte haren zonder natürlicher basis toe te voegen voor een langdurige kleur briljant als gewoon is deed.

• Veilig en zacht op de huid;
• Hoge zaad;
• Ongelooflijke schittering;
• Kleur duur.

tinten: beschikbaar in 55 kleuren + RED PASSION 4: , RUBY CORAL, mahonie koper met nieuwe innovatieve kleurstoffen pigmenten die , rood, ook stevigheid en de kleurdiepte bieden voor een benijdenswaardige resultaat intrigerend is en veelzijdige manier. Veelzijdig en gestuurde , maar jonge aristocraat en volledig. Het bereik van SUPERLIFT en TONALIZZANTI biedt een buitengewone resultaat en een superieure schoonheid. Een meer neutrale prestaties ultrachiara en contrasterende gele tinten tijdens de verdeling van melanine. De veiligheid en de rust van gemakkelijk formulering Absolute 3 kunt schitterende resultaten over de grens van 5 BLEKEN tonen.
De Absolute 3 lijnen is verrijkt met koffie en MACADAMIA ABSOLUTE ABSOLUTE te bieden professionals de intensiteit en de diepgang van reflecties in mokka.

gebruiksaanwijzing: mengen in 1: 1 verhouding , alleen 5 ontwikkelaar gemakkelijk een 10 , 20 , 30 en 40 volumes. Op verlaten voor 30 minuten en spoel. Voor verdere onderhoud en garantie gebruiken een constante bescherming LISAP ABSOLUTE beschermende SPRAY gekleurd haar.

verpakking: tube 60 ml.

Related

LK ANTIAGE - LISAP
ESCALATIE NOW COLOR - LISAP
ESCALATIE EASY - LISAP
LISAP MAN COLOR - LISAP

X

privacy