INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


TECH NATURALE: ENERGIZANT
TECH NATURALE: ENERGIZANT - DAVINES - Tratamente - de îngrijire a părului

TECH NATURALE: ENERGIZANT
DAVINES - Tratamente - de îngrijire a părului


pentru piele şi păr fragil predispus să scadă şi pentru tratamentul preventiv de diferite forme de alopecie
ENERGIZANT familia de FORMÓBILE s-a imbogatit cu păr Complexul energetic, Complexul puternic capabil să acţioneze pe două niveluri: pe suprafaţa soldurile scalp şi restaurează-l la starea optimă datorită activităţii de vitamina B3, care regleaza productia de sebum, da buna hidratare. La rădăcina nivel, datorită activ extractul de ceai verde, suprima micro-inflamaţie. ENERGIZANT sampon formulări, geluri şi îngroşarea Tonic se caracterizează, de asemenea, de o concentraţie de ingrediente active, constând din cofeina multifuncţionale, combinate cu sirtuins şi beta glucanului. Cofeina stimuleaza metabolismul celular la nivelul scalpului, care favorizează oxigenarea ţesuturilor. Beta glucanului stimulează sistemul imunitar, în acelaşi timp sirtuins, de asemenea, numit "longevitate", proteinele Joaca un eficient antioxidant si anti-imbatranire, tonifiere si consolidarea scalpului.

SAMPON ENERGIZANT
Demachiant delicat, care stimuleaza microcirculatia pielii.
ambalare: flacon de 250 ml.

ENERGIZANT SUPERACTIVE SEZONIERE
Regeneratoare lotiune pentru a contracara toamna din cauza stresului şi a factori sezonieri, de asemenea eficiente ca un tratament preventiv la pacienţii predispus. Acesta este îmbogăţită cu extract de Agastache Mexicana, poate neutraliza stres fizic, care cauzează inflamaţie la nivelul scalpului, cauzând astfel caderea parului. Reduce caderea parului si imbunatateste densitatea si volumul.
ambalaj: 100 ml flacon picurător şi flacoane de 6 ml ambalaj 12 buc.

ENERGIZANT SUPERACTIVE
Stimularea ser pentru a contracara toamna din cauza factori hormonali. Este imbogatita cu Indian mung bean şi Trifoi roşu, care sunt active putea comunica între celulele să reglementeze funcţiile celulelor. Parul creste mai sanatos si mai puternic, pielea capului este mai tonifiat si cu reducerea producţiei de petrol. ENERGIZING SUPERACTIVE reduce căderea părului, îmbunătăţeşte densitatea şi reduce productia de sebum hiper.
ambalare: flacon de 100 ml cu picurator.

TONIC ENERGIZANT DE INGROSARE
Îngroşarea tonic pentru piele şi păr fragil, predispus să scadă. Acest tratament este formulat pentru a creşte diametrul fibrei parului, extinderea de la prima aplicare. De asemenea, lasă păr strălucitor și plin de corp fără de cântărire-l jos.
ambalare: flacon de 100 ml cu picurator.

GEL ENERGIZANT
Stimuleaza microcirculatia pielii. Se aplică pe piele şi păr tonuri şi uşor fixe şi, de asemenea, creând un efect de uşoară. Acţionează în prevenirea pierderea parului, sezoniere, încetinirea procesului de cădere, stimulează metabolismul şi oferă rezistenţă şi corpul fin păr şi a subliniat.
ambalare: tub de 150 ml.

Related

calmant - DAVINES
energizant - DAVINES
DRAGOSTE - păr creț și creț - DAVINES
NATURALTECH - DETOXIFIANT - DAVINES
bunăstarea - DAVINES
Hrănitoare - PURIFICARE - DAVINES
alchimic - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
afară - DAVINES
FAMILIE MINUT - DAVINES
TECH NATURALE: REPLUMPING - DAVINES
TECH NATURALE: NUTRITIVA - DAVINES
INGRIJIREA PARULUI ESENŢIALE - DAVINES
ESENŢIALE DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI ŞI DURABILITATEA MEDIULUI - DAVINES
NATURALTECH: REÎNNOIREA - DAVINES
INGRIJIREA PARULUI ESENŢIALE: IUBESC CURL - DAVINES
LICHID VRAJA - DAVINES

X

privacy