INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


TECH NATURALE: REPLUMPING
TECH NATURALE: REPLUMPING - DAVINES - Tratamente - de îngrijire a părului

TECH NATURALE: REPLUMPING
DAVINES - Tratamente - de îngrijire a părului


elasticitatea si hidratant pentru piele si par

SAMPON pH 5.5-REPLUMPING
elasticitatea si crema hidratanta pentru toate tipurile de păr cu fitoceutici de prun

Textura cremoasa care creeaza o spuma corpolent şi bogat. Curăţă uşor fără a modifica structura de păr. Conţine fitoceutici extrase din prune sunt bogate in polifenoli si flavonoide antioxidanti care acţionează împotriva radicalilor de contracarare procesul de îmbătrânire a celulelor si protejarea astfel organismul nostru. De asemenea, , prune sunt bogate in vitamina A, vitamine B (B1, B2 și PP , ) si vitamina C (5 mg). Printre mineralele sunt potasiu , fosfor, magneziu si calciu. Tensioactivi uşoară uşor curata si hidrateaza , ulei esential de petitgrain pentru un exerciţiu de acţiune elasticizing şi compactarea.
ambalaje: sticle de 250 şi 1000 ml.

REPLUMPING conditionat pH 4.0
elasticitatea si crema hidratanta pentru toate tipurile de păr cu fitoceutici de prun

Formulat pentru a untangle , compact şi da elasticitate noi la fiecare tip de păr. Conţine fitoceutici extrase din prune sunt bogate in polifenoli si flavonoide antioxidanti care acţionează împotriva radicalilor de contracarare procesul de îmbătrânire a celulelor si protejarea astfel organismul nostru. De asemenea, , prune sunt bogate in vitamina A, vitamine B (B1, B2 și PP , ) si vitamina C (5 mg). Printre mineralele sunt potasiu , fosfor, magneziu si calciu.
ambalaj: tub de sticla de 1000 ml 150 ml , , plicuri de 12 ml.

SUPERACTIVE-REPLUMPING păr umplere pH 5.0
umflare şi compactarea ser cu acid hialuronic

Produs de puternic efect cosmetic. Acest tratament profesional numai în executabil , internaţionale, compact, beefing şi structura de păr compacte. Permite par să păstreze cutelor mai mult. Tratamentul durează 6-8 şampoane. Contine acid hialuronic, ale căror molecula este formată din două zaharuri care sunt în măsură să garanteze un puternic hidratare si protectie la stres.
modul de utilizare: după ce aplicaţi sampon si balsam REPLUMPING REPLUMPING , în cazul în care este necesar, DAB off parul si continua cu aplicarea de păr umplere profesionale (circa 25 g pentru întregul cap). Lăsa pentru 10 minute apoi clatiti. Continua cu un stil. UMPLUTURĂ de păr poate fi folosit în sursa de căldură umedă , pentru a reduce la 5 minute de expunere.
ambalare: flacon de 1000 ml.

SUPERACTIVE REPLUMPING păr de umplere-pH 7,2
lichid de umflare şi compactarea cu acid hialuronic

Este un concediu pe un puternic efect cosmetic. Acest compact no-clătire tratament , tonuri şi beefing structura parului. Permite falduri să dureze mai mult şi are un efect excelent de umiditate. Contine acid hialuronic, ale căror molecula este formată din două zaharuri care sunt în măsură să garanteze un puternic hidratare si protectie la stres.
modul de utilizare: după ce aplicaţi sampon si balsam REPLUMPING REPLUMPING , în cazul în care este necesar, DAB off parul si continua cu fixativ de umplere (aproximativ 3 g pentru întregul cap). A nu se clăti. Continua cu un stil.
de ambalare: 5gr vaporizator nici un gaz la 100 ml.

Related

calmant - DAVINES
energizant - DAVINES
DRAGOSTE - păr creț și creț - DAVINES
NATURALTECH - DETOXIFIANT - DAVINES
bunăstarea - DAVINES
Hrănitoare - PURIFICARE - DAVINES
alchimic - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
afară - DAVINES
FAMILIE MINUT - DAVINES
TECH NATURALE: NUTRITIVA - DAVINES
INGRIJIREA PARULUI ESENŢIALE - DAVINES
ESENŢIALE DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI ŞI DURABILITATEA MEDIULUI - DAVINES
TECH NATURALE: ENERGIZANT - DAVINES
NATURALTECH: REÎNNOIREA - DAVINES
INGRIJIREA PARULUI ESENŢIALE: IUBESC CURL - DAVINES
LICHID VRAJA - DAVINES

X

privacy