INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


LÄTT ABSOLUTA 3
LÄTT ABSOLUTA 3 - LISAP - Hårfärger

LÄTT ABSOLUTA 3
LISAP - Hårfärger


Senza ammoniak, PPD, resorcinol

Extremt känslig färg och tjänst avsedd för de som har känslig hudproblem. LÄTT ABSOLUTA framgång beror på dess MICROEMULSION anti age COMPLEX , komplex kan förebygga åldrande hår struktur: MicroEmulsion saktar den första hastigheten i oxidation blandningen (färga grädde + utvecklare), ökar intensiteten i färgen och främjar en snabbare frisättning av tillgångar färgämnen inom cortex kapillär.
Idag den MICROEMULSION COMPLEX har berikats med A3 pigment , färger pigment som är förankrad i capello, s sista längre genom att hålla oförändrat färg, schampo efter schampo. Berikad med ARGANOLJA och KERATIN , lämnar håret mjuk och silkeslen även efter färg. OSLAGBAR täckning lätt att tillämpa utan mellanliggande blandningar med andra nyanser garantier en 100% täckning av vitt hår utan att lägga till naturlig bas för en långvarig färg är lysande som bara gjorde.

• Säker och skonsam mot huden;
• Hög utsäde.
• Otrolig briljans;
• Färg längd.

nyanser: finns i 55 färger + RED PASSION 4: , RUBY CORAL, MAHOGNY koppar som innehåller nya innovativa färgämnen pigment som ger , red, också fasthet och färgdjup för en avundsvärd resultatet är spännande och mångfacetterad sätt. Mångsidig och riktade , men ung aristokrat och komplett. Den rad av SUPERLIFT och TONALIZZANTI erbjuder ett extraordinärt resultat och en överlägsen skönhet. En mer neutral prestanda ultrachiara och kontrasterande gula nyanser under nedbrytningen av melanin. Säkerhet och lugn i lätt formulering absoluta 3 gör strålande resultat över gränsen 5 BLEKNING toner.
Absolut 3 raden är berikad med kaffe och MACADAMIA absolut absolut att erbjuda yrkesverksamma intensiteten och djup av reflektioner i mocka.

Bruksanvisning: blanda i förhållandet 1: 1 , bara 5 utvecklare enkelt en 10 , 20 , 30 och 40 volymer. Lämna på i 30 minuter och skölj. För ytterligare underhåll och garanti använda ett konstant skydd LISAP ABSOLUTA skyddande SPRAY färgade hår.

förpackning: 60 ml tub.

Related

LK ANTIAGE - LISAP
UPPTRAPPNING NU COLOR - LISAP
UPPTRAPPNING EASY - LISAP
LISAP MAN FÄRG - LISAP

X

privacy